Уикенд в Княжевац – Сръбската Венеция

Цена: 380 лв.

Дати

10.05 - 12.05; 21.06 - 23.06; 06.09 - 08.09;

Времетраене

3 дни

Нощувки

2 нощувки

Транспорт

Автобус

Повече информация

Шопинг в Пирот, разходка в Ниш

3 дни, 2 нощувки

БУРГАС – ПИРОТ – КНЯЖЕВАЦ – РАВНА – НИШ – БУРГАС

Дати: 10.05 – 12.05; 21.06 – 23.06;

Цена: 380 лв.

1 ден. Бургас – Пирот – Княжевац
Отпътуване в 01:30 от Бургас ул.Булаир в посока София – ГКПП Калотина. Пристигане в Пирот, известен с пиротския пазар и старата крепост Калето. Свободно време за пазар и обяд.
Отпътуване за гр. Княжевац, прославил се като винарски район още по време на римската епоха. Княжевац е град на лозята и качествените вина, интересните традиции и приятелски настроени хора. Настаняване в хотел. Свободно време за разглеждане и разходка на Старата Чаршия – визитната картичка на града. По желание посещение на етнографския музей.
Княжевац е известен още като „Сръбската Венеция“. Колоритният вид на града се дължи на множеството мостове, които свързват двата бряга на р.Търговищки. Княжевчани ги наричат дървения, белия, бетонния и Моста на любовта. Вечеря. Нощувка.

2 денКняжевац – Етно археологически парк Равна
Закуска. Отпътуване за Етно-Археологически парк в с.Равна – необичайна дестинация за любителите на обичаи, традиции и културно наследство. Тук ще се потопите в селския живот от края на 19в. и  началото на 20в., където ще видите стари къщи, занаятчийски работилници, изби и грънчарски работилници. Посещение на винарска изба. Връщане в хотел. Празнична вечеря в ресторанта на хотела с богато меню, неограничена консумация на алкохолни и безалкохолни напитки, местно производство и жива музика. Нощувка

3 денКняжевац – Ниш – Бургас

Закуска. Освобождаване на хотела. Пристигане в Ниш. Градът се намира в Югоизточна Сърбия, разположен е на река Нишава. Ниш е един от най-старите градове на Балканите, наричан “Портата между Изтока и Запада”. От древни времена градът е бил пресечна точка на големите търговски пътища. Пешеходна разходка: площадът на Освобождението; паметникът на освободителите; сградата на кметството, построена за седалище на Народната банка; Националният театър; Турската крепост от 18 в., на мястото на която се е намирало първото римско селище под името Найсус; дворецът „Бановина“, построен през 1886г., седалище на Нишкия университет. Свободно време за разходка и обяд. Отпътуване за България. Пристигане в Бургас късно вечерта .

Цена: 380 лв

Цената включва:

 • Транспорт с лицензиран автобус;
 • 2 нощувка в хотел „GARNI“ 2* в Княжевац;
 • 1 стандартна вечеря;
 • 1 Празнична вечеря в ресторанта на хотела с неограничена консумация на алкохолни и безалкохолни  напитки, местно производство и жива музика;
 • посещение на гр. Пирот и гр. Ниш;
 • посещение на етно парк в Равна;
 • Екскурзоводско обслужване;
 • Медицинска застраховка с покритие 2000 евро;

Цената не включва:

 • разходи от личен характер

ВАЖНО

 • Минимален брой туристи: 40 човека;
 • Депозит при резервация: 30% от пакетната цена;
 • Доплащане до 15 дни преди датата на отпътуване;
 • Доплащане медицинска застраховка на лица над 65 г.-6лв;
 • Срок за уведомление при недостиг на минималния брой туристи: 7 дни преди началото на екскурзията;

Необходими документи:

Лична карта или паспорт. За деца под 18 години, пътуващи с един родител или без родители – нотариално заверена декларация, че родителите са съгласни детето да пътува извън България;

За Република Сърбия няма визови, санитарни и медицински изисквания.

Свържете се с нас!

Ако имате въпроси или търсите предложения за екскурзия или почивка, не се притеснявайте да се свържете с нас! По телефон или чрез имейл – изборът е Ваш. А отговорността да Ви предложим идеалната почивка е наша!

Банкова сметка

УниКредит Булбанк
IBAN: BG56UNCR70001523442844
BIC: UNCRBGSF
ЛИОНС ТРАВЕЛ ЕООД

За превод от чужбина:
UniCredit Bulbank
IBAN: BG56UNCR70001523442844
BIC: UNCRBGSF
LIONS TRAVEL EOOD

Адрес

Бургас, ПК 8011
ж.к. Меден Рудник, срещу бл. 24

Телефон

+359 895 540 264
+359 887 498 597